Circle K Tappernøje Øst søger deltidssælgere under 18 år

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

BESKRIVELSE/ANSVAR:
Kære fremtidige kollega 

Først og fremmest, lad os starte med at sige, at et job som Sælger hos Circle K ikke er for alle. Men det er et job der passer til mange, og måske også dig? 

At arbejde som sælger på Circle K er ikke som ethvert sælgerjob. Os der arbejder her er vilde med det, og spørger du en af vores uundværlige sælgere om hvorfor, vil de bla nævne: Selvstændighed, fleksibilitet og ansvar. 

Hos Circle K er du aldrig alene på vagt, når du er under 18 år. Du bliver rigtig godt klædt på til jobbet, som indebærer mange forskellige opgaver. Fælles for dem alle, handler det om at give vores kunder den bedste oplevelse, når de besøger Circle K. Vi forventer ikke du har erfaring fra lignede job. Din personlighed og dit engagement er langt vigtigere for os.  Du skal være fyldt 15 år, og have afsluttet 9. klasse.

Vi leder efter en positiv teamplayer som: 
• Har en sælger gemt I sig, motiveres af salg og kan levere en service lidt ud over det sædvanlige 
• Kan bevare overblikket og humøret, når der kommer uforudsete udfordringer ind af døren, og formår at løse dem med sund fornuft. Også selvom der er lang kø 
• Har en interesse for at tilberede mad. For vi elsker det! Og vi ser derfor gerne, at du har lyst til, at lave de lækreste sandwich og de bedste burgere. 
• Forstår vigtigheden af at vores butik, kundetoilet og forplads altid skal være rene og indbydende for vores kunder.
• Du forstår betydningen af, at arbejde i et team, hvor alle er afhængige af- og stoler på, at hver løfter sit. Og til tider er villig til at give lidt ekstra. 

Hvad kan I tilbyde mig? 
Vi er en dynamisk, handlingsorienteret organisation, hvor vi arbejder sammen som ét team. Vi tager ikke os selv alt for højtideligt og engagerer os ikke i politik eller bureaukrati. Vi værdsætter diversitet og forskellige måder at tænke.

Det er altafgørende at du har lysten og motivationen til at lære nye ting, udvikle dig og bidrage til vores ”one-team” kultur. Udover helt unikke udviklingsmuligheder for dig, tilbyder vi et job med yderst attraktive fordele og personalegoder. Som en del af vores Circle K familie vil du bla. få medarbejderrabat mad og drikkevarer i vores butikker.

Derudover tilbyder vi: 
• Fordelagtige lønninger og forskudttidstillæg 
• God mulighed for ansættelse, når du fylder 18 år
• Og ikke mindst, Danmarks bedste kollegaer 

Så hvis du vil have et job, hvor du kan være med til at give vores kunder den bedste oplevelse, udvikle dig og blive en del af et fantastisk team på Circle K Tappernøje Øst, så er det nu du skal sende din ansøgning afsted. 

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Store Manager Pernille Majker på tlf nr.: 55 96 58 00

Antal timer: 
Ca. 8 timer om ugen.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse: 
Løbende 

Ansættelsesforholdet er omfattet af Landsoverenskomst for Servicestationer mellem Drivkraft Danmark og HK/HANDEL.

Som en del af rekrutteringsprocessen, indhenter vi referencer fra tidligere arbejdsgivere.

Hos os behøver du, hverken CV eller ansøgning for at søge job. Når du trykker på ”ansøg nu” kommer du til en portal, hvor du skal svare på nogle spørgsmål om forskellige arbejdssituationer, som samtidig giver dig et indblik i, hvordan det er at arbejde i Circle K.  

Vi glæder os til at høre fra dig.

På vej i den rigtige retning - vil du være med?
Hos Circle K arbejder vi på en mere bæredygtig og klimavenlig transport. Vi arbejder for at elbiler, flydende el og biobrændstoffer er både tilgængelige og effektive, da de får en afgørende rolle i den bæredygtige fremtid, vi sætter kursen mod.

Læs mere om hvordan vi vil gøre transporten grønnere: https://www.circlek.dk/groenomstilling

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Næstved Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Circle K A/S, Sydmotorvejen, 4733 Tappernøje

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6025987

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet