Døgnrapporten i Tappernøje: fredag den 13. august

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Tappernøje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

SLAGELSE: Bil ramt af genstand på motorvejen

Vestmotorvejen ved Slagelse blev torsdag lukket fra omkring klokken 11 til klokken 14.35. Det skete, efter en personbil var blevet ramt af en genstand ved en motorvejsbro. Føreren af bilen kom ikke noget til, og politiet undersøgte efterfølgende uheldsstedet med både hunde og droner, og såvel den ramte bil som den genstand, den blev ramt af, skal nu undersøges nærmere af politiets teknikere.

 

RØDBYHAVN: 66% overlæs

Politiets udlændingekontrolafdeling standsede torsdag klokken 14.00 en 41-årig mand, der kørte fra færgen i Rødbyhavn. Han havde været i Tyskland for at købe blandt andet drikkevarer, som han havde læsset ind i en bil. Der var imidlertid godt læs på bilen, og en kontrolvejning afslørede, at bilen vejede 5.000 kg, selv om den havde en tilladt totalvægt på 3.000 kg. Det er et overlæs på 66%, og den 41-årige fører blev sigtet for at køre med overlæs og instrueret i at læsse tilpas mange varer af, så bilen lovligt kunne køre videre.

 

NÆSTVED: 29-årig havde ulovlige stoffer

Politiet var torsdag eftermiddag forbi Rådmandsengen og Kranøen. Her blev en 24-årig mand visiteret uden at der blev fundet ulovlige stoffer. En 29-årig mand havde til gengæld nogle små poser med i alt 0,8 gram hash og 0,4 gram skunk i rygsækken, og han blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

NÆSTVED: Sigtet for salg af stoffer

Efter et tip foretog politiet torsdag klokken 15.05 en ransagning af en lejlighed i Næstved. Politihunden Speedy snusede sig frem til i alt 90 gram hash fordelt på 79 små kugler. Der blev også fundet et større beløb i kontanter, og beboeren – en 29-årig mand – blev anholdt klokken 16.34 og sigtet for salg af stoffer. Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 18.45. Mens politiet arbejdede på stedet, traf politibetjentene en 24-årig mand udenfor, og det viste sig, at han havde en enkelt klump hash på 1,2 gram på sig. Han blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

SLAGELSE: 28-årig sigtet for at smide affald i naturen

En 28-årig mand fra Næstved blev torsdag eftermiddag sigtet for overtrædelse af naturbeskyttelsesloven. Det skete efter en anmeldelse om, at der var blevet smidt fem sække med affald, bildæk og andre effekter i haveforeningen Østervang i Slagelse. Politiets undersøgelser pegede i retning af den 28-årige, som efterfølgende blev sigtet i sagen.

 

RØDBYHAVN: Forfalsket kørekort og id-kort

I går klokken 16.30 standsede betjente fra politiets udlændingekontrolafdeling en 44-årig irakisk mand, da han kom kørende i bil i indrejsefeltet i Rødbyhavn. Her viste manden både id-kort og kørekort, som begge viste sig at være forfalskede. Derfor blev han anholdt og sigtet for dokumentfalsk. Han blev også sigtet for at køre i påvirket tilstand, da en narkotest viste positiv for kokain. I bilen blev der fundet både ulovlige dopingmidler og noget kokain, så han kunne tilføje en sigtelse efter lov om euforiserende stoffer. Den anholdte fremstilles i grundlovsforhør senere fredag.

 

SLAGELSE: To sigtet for butikstyveri

Politiet kørte i går klokken 17.30 ud til Bilkas parkeringsplads på Idagårdsvej i Slagelse, hvor en butiksdetektiv havde tilbageholdt et udenlandsk par, da de var i færd med at sætte de ting, de havde stjålet fra butikken, ind i deres bil. Det drejer sig om en 35-årig kvinde og en 23-årig mand – begge med ukendt adresse. De blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

 

 

 

SKOLESTART

Torsdag morgen holdt politiet øje med trafikken i forbindelse med skolestart disse steder:

 

By Sted Resultat
Faxe Rolloskolen Alle kørte pænt - ingen sager
Fensmark Holmegaardsskolen Alle kørte pænt - ingen sager
Haslev Vibeeng Skole Alle kørte pænt - ingen sager
Maribo Sankt Birgitta Skole Alle kørte pænt - ingen sager
Møn Stege Skole Alle kørte pænt - ingen sager
Næstved Appenæs Skole Tre fik et påbud
Næstved Vor Frue Skole Alle kørte pænt - ingen sager
Sandved Lille Næstved Skole Alle kørte pænt - ingen sager
Slagelse Landsgrav friskole Alle kørte pænt - ingen sager
Slagelse Antvorskov Skole Alle kørte pænt - ingen sager
Slagelse Stillinge Skole Alle kørte pænt - ingen sager
Sorø Frederiksberg Skole Alle kørte pænt - ingen sager
Sorø Borgerskolen En fik et påbud
Vordingborg Marienberg Skole Alle kørte pænt - ingen sager

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn ikke modtaget anmeldelser om indbrud i privat beboelse.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Køgevej Kl. 8.04 – 10.04 ATK 159 15 50 km/t 72 km/t 1 klip
Næstved Vordingborgvej Kl. 11.24 – 13.30 ATK 877 16 60 km/t 86 km/t 1 klip
Rønnede Rønnedevej Kl. 11.20 – 13.20 ATK 259 21 80 km/t 152 km/t 2 klip og en betinget frakendelse
Tappernøje Svingkær Kl. 8.08 – 9.24 ATK 20 5 50 km/t 70 km/t 1 klip

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Næstved Kvægtorvet Fredag kl. 0.55 21-årig mand fra Lundby Spirituskørsel
Næstved Ved Åsen Torsdag kl. 21.15 21-årig mand fra Næstved Kørsel i påvirket tilstand.
Rødbyhavn Havnegade Fredag kl. 0.30 29-årig mand med ukendt adresse Spirituskørsel
Rødbyhavn Færgestationsvej Torsdag kl. 13.50 30-årig kvinde med ukendt adresse Kørsel i påvirket tilstand. Kvinden blev desuden sigtet efter lov om euforiserende stoffer, da hun blev fundet i besiddelse af både hash og skunk.
Rødbyhavn Færgestationsvej Torsdag kl. 16.30 44-årig mand fra udlandet Kørsel i påvirket tilstand. Desuden blev han sammen med en passager i bilen sigtet efter lov om forbud mod dopingmidler, da der blev fundet ulovlige piller i bilen.

 

 

 

MUSIK TIL ULEMPE

I det seneste døgn har politiet modtaget følgende anmeldelser om musik til ulempe:

 

Antal Påbud Bøder Beslaglæggelse
4 1 0 0

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Flere artikler