Nyt fra Tappernøje i politiets døgnrapport

Profilbillede

Tappernøje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

RØDBYHAVN: Overtrådte indrejseforbud

Fredag klokken 11.30 standsede politiets udlændingekontrolafdeling en 34-årig udenlandsk mand på Færgestationsvej i Rødbyhavn. Det viste sig, at han havde forbud mod at rejse ind i landet, og derfor blev han anholdt og sigtet for at have overtrådt sit indrejseforbud.

 

SLAGELSE: På nat-tur med kokain og hash

I forbindelse med en almindelig patruljering klokken 2.00 natten til lørdag i Slagelse i området bag klosteret traf politiet en 19-årig mand fra byen. Han havde både kokain og hash på sig, og derfor blev han sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

 

GEDSER: Overtrådte indrejseforbud

En politipatrulje standsede fredag klokken 18.00 en 32-årig udenlandsk mand, da han kom kørende i bil ad  på Jernbanevejen i Gedser. Det viste sig, at han havde forbud mod at rejse ind i landet, og derfor blev han anholdt og sigtet for at have overtrådt sit indrejseforbud.

 

NYKØBING F.: Cykeltyv taget på fersk gerning

Søndag klokken 3.41 fik politiet en anmeldelse fra et vidne, der havde set nogle mænd luske rundt ved Banegårdspladsen i Nykøbing F. Kort efter var en politipatrulje på stedet, og her traf de en mand med hele to cykler i armene, der ikke var hans. Det var en 20-årig mand fra Nysted, og han blev anholdt og sigtet for cykeltyveri.  

 

RØDBYHAVN: Med hash og skunk

Politiets udlændingekontrolafdeling standsede lørdag klokken 16.00 rutinemæssigt en 39-årig udenlandsk mand i indrejsefeltet i Rødbyhavn, da han kom med færgen fra Tyskland. Det viste sig, at han havde både hash og skunk på sig, og derfor blev han sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

 

NÆSTVED: Kørekort inddraget

Lørdag klokken ca. 18 kørte en 44-årig mandlig bilist op bag i en anden bil, der holdt for rødt i krydset ved Skyttemarksvej og Østre Ringvej i Næstved. Heldigvis kom ingen alvorligt til skade ved sammenstødet. Politiet blev tilkaldt og betjentene alkometertestede den 44-årige. Det viste sig, at hans promille var så høj, at hans kørekort blev inddraget på stedet, og han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

 

VORDINGBORG: Talt med store bogstaver til drenge med fyrværkeri

Politiet havde lørdag aften fået nogle anmeldelser om affyring af fyrværkeri ved Gåsetårnet i Vordingborg, så et par betjente til fods slog vejen forbi. Og ganske rigtig hørte betjentene et højt brag, og da de sekunder senere traf et par drenge indhyllet i røg var der ikke den store tvivl om hvad de havde bedrevet. Da det ikke kunne afgøres, hvem der havde fyret fyrværkeriet af, blev deres navne noteret, og der blev fra betjentenes side talt med store bogstaver i forhold til det smarte i at fyre fyrværkeri ulovligt af.

 

NYSTED: Kørte ind i vejskilt

En 55-årig mand havde natten til søndag klokken 0.53 noget svært ved at holde sin bil på vejen, da han kom kørende ad Egevænget i Nysted. I hvert fald endte han i et vejskilt – uden dog at være kommet til skade. Nogle vidner tilkaldte politiet, og betjentene kunne kort efter konstatere, at den 55-årige havde en promille, der var så høj, at hans kørekort blev inddraget på stedet. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

 

NÆSTVED OG HASLEV: Ville ikke fortælle hvem de var

Politiet traf natten til lørdag klokken 1.42 en noget opfarende mand på Jernbanegade i Haslev. Manden ville ikke fortælle, hvem han var, og derfor blev han anholdt og sigtet efter retsplejeloven. På politistationen fandt betjentene ud af, at han var en 23-årig mand fra Store-Heddinge.

Det samme scenarie gentog sig flere gange i Næstved: Natten til lørdag klokken 2.19 ville en 24-årig mand fra Lundby ikke fortælle, hvem han var, da et par betjente traf ham på Ramsherred i Næstved med noget hvidt pulver i en pose. Han blev anholdt og sigtet efter retsplejeloven og efter lov om euforiserende stoffer.

Natten til søndag traf politiet nogle temmelig larmende mænd på Ramsherred i Næstved, som af en eller anden grund ikke ville fortælle, hvem de var. Og det har man faktisk pligt til, når politiet spørger. Derfor blev de begge anholdt og sigtet efter retsplejeloven. Ret hurtigt fandt betjentene ud af, at det drejede sig om en 29-årig mand fra København og en 22-årig mand fra Næstved. Den 22-årige fik desuden en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da han havde viftet lige lovligt kraftigt med den midterste finger.

En 17-årig mand fra Næstved blev standset af politiet ved Vandtårnet på Østre Ringvej søndag klokken 16.59. Han ville heller ikke opgive sit navn. Så den 17-årige blev derfor anholdt og sigtet efter retsplejeloven og transporteret til Næstved Politigård. I en bæltetaske fandt patruljen bl.a. 18 gram hash, og den 17-årige blev også sigtet for narkosalg.

 

RØDBYHAVN: Menneskesmugling

Politiets udlændingekontrolafdeling standsede tidlig søndag morgen klokken 4.00 en svensk indregistreret bil i indrejsefeltet i Rødbyhavn. Føreren var en 36-årig kvinde, og med sig i bilen havde hun en udenlandsk mand, der ikke havde gyldige rejsepapirer. Kvinden blev derfor anholdt og sigtet for menneskesmugling.     

 

NÆSTVED: Mand varetægtsfængslet sigtet for trusler

I torsdags blev politiet kaldt til en adresse i Næstved, hvor en kvinde var blevet truet af sin ekskæreste. Han havde taget fat i hende og truet med at slå hende ihjel. Det var en 36-årig mand, som blev anholdt klokken 21.37 sigtet for vold og trusler. Da det bestemt ikke var første gang, at han var kommet med lignende trusler, blev han fredag fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet frem til 15. juni.

 

SLAGELSE: Mand fik hjælp med tøj

Efter en anmeldelse om, at der befandt sig en mand, som havde taget ophold på et handicaptoilet ved en rasteplads på Vestmotorvejen ved Slagelse, tog en politipatrulje ud for at undersøge sagen. Her traf de en noget sølle udseende udenlandsk mand, der kun var iført snavsede og iturevne pjalter. Manden ønskede umiddelbart ikke hjælp, men betjentene fik foranstaltet, at manden fik noget ordentligt (genbrugs-) tøj, som de fik ham til at tage på, mens de forklarede ham, at han ikke kunne bo på toilettet, og at der findes andre muligheder for at få tag over hovedet. Manden virkede glad for hjælpen.

 

MARIBO: Påvirket mand kørte galt på golfbane

Mandag klokken 13.23 fik politiet en anmeldelse om, at der var en mand, som på Fuglekongevej i Maribo var kørt af vejen i sin bil, videre ud over en golfbane og ind i et træ. Da politiet kom til stedet kunne de konstatere, at manden, der er 34 år og fra Næstved, var påvirket af alkohol og euforiserende stoffer, og havde ydermere ingen forsikring på bilen. Han blev sigtet for begge dele. Desuden havde han - inden han kørte galt – i arrigskab sparket sidespejlet af en parkeret bil, så derfor blev han også sigtet for hærværk.

 

SLAGELSE: Kørte galt uden førerret - men med hash

Mandag aften kørte en 27-årig mand fra Slagelse galt, da han kom kørende på sin motorcykel ad Albert Ibsensvej i byen. Da han kørte over nogle brosten, satte styret sig tilsyneladende fast, så han mistede herredømmet over motorcyklen og faldt forover. Han havde ikke styrthjelm på, og blev kørt på sygehuset for behandling af sine skader. Det viste sig efterfølgende, at han ikke havde førerret, og at motorcyklen hverken var registreret eller forsikret. Alt det blev han sigtet for. Desuden fandt politiet i et hulrum på motorcyklen noget hash, og derfor blev han også sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

 

RØDBYHAVN: Havde ecstasy i dunjakke

I forbindelse med kontrol i en bus i indrejsefeltet i Rødbyhavn fandt en narkohund søndag klokken 19.00 en større mængde ecstasy skjult i en efterladt jakke. Vidner udpegede en 36-årig udenlandsk mand som ejermand af jakken, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkosmugling. Den 36-årige mand var desuden internationalt efterlyst. Han blev mandag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Nykøbing F. og varetægtsfængslet.

 

VORDINGBORG: Bil beslaglagt

I forbindelse med en almindelig patruljering traf politiet mandag klokken 22.49 en 53-årig kvinde, da hun kom kørende i bil ad Mønsvej i Vordingborg. Det viste sig, at hun ikke havde førerret, og da det var 3. gang inden for tre år, at dette var sket, blev hendes bil beslaglagt, og hun blev sigtet for at køre uden førerret.

 

 

INDBRUD

Politiet har i pinsedagene modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Haslev TYCHO Brahes Vej Søndag klokken 19.09 Ikke gjort op om der er stjålet noget
Nakskov Valdemarsvej Onsdag klokken 19.00 – fredag klokken 10.30 Forskelligt håndværktøj
Næstved Bag Bakkerne Mandag klokken 12.00-13.50 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Kildemarksvej Lørdag klokken 14.00-23.55 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Pilevej Lørdag klokken 9.30-10.30 Ikke gjort op om der er stjålet noget
Præstø Rugvænget Fredag klokken 5.45-13.30 Ikke umiddelbart stjålet noget
Sakskøbing Nørrevang Fredag klokken 23.00-1.00 En Citroën, som blev fundet igen den følgende dag
Sorø Absalonsgade Mandag klokken 8.00-13.00 En pung med personlige papirer og en Volvo, som dog blev fundet igen kort efter
Stenlille Holtevej Søndag klokken 23.00 – mandag klokken 6.15 Ikke umiddelbart stjålet noget
Toksværd Klokkergårdsvej Mandag klokken 11.30-20.45 Ikke umiddelbart stjålet noget

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i pinsen haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Fjenneslev Ringstedvej Mandag klokken 10.13-13.35 ATK 351 7 60 km/t 87 km/t To klip
Haslev Ringstedvej Mandag klokken 6.15-11.25 ATK 381 17 80 km/t 149 km/t Tre klip og en betinget frakendelse
Idestrup Sildestrup Øvej Fredag klokken 10.46-17.00 ATK 519 85 50 km/t 81 km/t 12 klip
Karise Kildevej Fredag klokken 14.31-19.31 ATK 443 14 50 km/t 65 km/t -
Korsør Tårnborgvej Mandag klokken 7.21-9.15 ATK 90 - - - -
Maribo Sydmotorvejen Fredag klokken 7.04-11.35 ATK 1458 59 110 km/t 148 km/t -
Nakskov Løjtoftevej Mandag klokken 8.53-11.00 ATK 124 3 50 km/t 82 km/t Et klip
Næstved Præstø Landevej Fredag klokken 21.10-1.00 ATK 317 33 50 km/t 76 km/t To klip
Næstved Rinstedgade Søndag klokken 14.09-20.09 ATK 1400 202 50 km/t 95 km/t Fire klip og tre betingede frakendelser
Næstved Slagelsevej Lørdag klokken 17.39-20.02 ATK 263 42 50 km/t 78 km/t 10 klip
Næstved Vordingborgvej Mandag klokken 14.54-17.10 ATK 339 13 70 km/t 95 km/t 1 klip
Slagelse Sdr. Ringgade Fredag klokken 6.36-9.30 ATK 763 - - - -
Slagelse Slagelse Landevej Mandag klokken 13.01-16.00 ATK 1401 11 80 km/t 99 km/t -
Sorø Vestmotorvejen Fredag klokken 9.52-13.10 ATK 4159 14 130 km/t 172 km/t En betinget frakendelse
Sorø Vestmotorvejen Mandag klokken 16.29-19.15 ATK 4657 11 130 km/t 163 km/t -
Stokkemarke Birketvej Mandag klokken 11.40-13.15 ATK 98 9 60 km/t 80 km/t -
Stokkemarke Højrebyvej Lørdag klokken 17.16-19.20 ATK 165 18 80 km/t 133 km/t Et klip og en betinget frakendelse
Stokkemarke Højrebyvej Søndag klokken 14.37-19.30 ATK 410 18 80 km/t 105 km/t -
Søllested Rødbyvej Lørdag klokken 14.43-16.45 ATK 140 3 80 km/t 96 km/t -
Tappernøje Sydmotorvejen Mandag klokken 10.46-13.46 ATK 3300 11 130 km/t 152 km/t -
Tornemark Hovedgaden Lørdag klokken 13.46-16.46 ATK 200 47 40 km/t 64 km/t 12 klip

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I pinsen har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Eskilstrup Nykøbingvej Lørdag klokken 7.25-8.00 Ingen sager
Nykøbing Gedser Landevej Søndag klokken 4.00-5.00 Der blev afsløret en spritbilist
Tappernøje - Mandag klokken 19.00-20.00 To blev målt til at køre så hurtigt, at det giver henholdsvis et klip og en betinget frakendelse
Vordingborg - Mandag klokken 20.02-21.30 En blev sigtet for at køre på en knallert uden førerret og ejeren for at overlade knallerten til en person uden kørekort. Desuden var knallerten hverken forsikret eller indregistreret

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I weekendens løb har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Dianalund Dr. Sells Vej Mandag 13.17 26-årig mand fra Næstved Narkokørsel
Korsør Skovvej Mandag 20.25 65-årig mand fra Skælskør Spirituskørsel
Korsør Batterivej Fredag 17.40 20-årig mand fra Vemmelev Spirituskørsel mm – se omtale
Maribo Søndre Boulevard Mandag 13.52 34-årig mand fra Næstved Narkokørsel
Nykøbing Falster Vestenborg Alle Lørdag 01.00 37-årig mand fra Gedser Spirituskørsel og narkokørsel
Nykøbing Falster Hallerupvej Søndag 04.15 25-årig mand fra Nykøbing Falster Spirituskørsel
Nykøbing Falster Bjerregårdsvej Mandag 20.32 19-årig mand fra Nykøbing Falster Narkokørsel
Nykøbing Falster Engboulevarden Mandag 22.09 54-årig mand fra Nykøbing Falster Narkokørsel
Rødbyhavn Færgestationsvej Lørdag 22.00 25-årig mand fra Roskilde Narkokørsel
Rødbyhavn Færgestationsvej Mandag 05.00 25-årig mand Narkokørsel
Rødbyhavn Færgestationsvej Mandag 22.30 21-årig mand Narkokørsel
Slagelse Bredegade Søndag 18.27 37-årig mand fra Slagelse Spirituskørsel
Slagelse Smedegade Mandag 22.30 18-årig mand fra Odense Narkokørsel
Stenlille Møllegårdsvej Mandag 00.08 22-årig mand fra Stenlille Narkokørsel

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Flere artikler