Nyt fra Tappernøje i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Tappernøje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

SAKSKØBING: Bedrageri med taxakørsel

Natten til torsdag hoppede en kvinde ind i en taxa i Husum og bad chaufføren om at køre hende til Sakskøbing. Ca. halvanden time senere nåede de frem til destinationen, men nu kunne kvinden ikke finde sit betalingskort. Hun sagde til chaufføren, at hun ville gå ind på den adresse, de holdt ved, for at lede efter kortet. Imidlertid kom hun aldrig tilbage. Derfor kontaktede chaufføren politiet, og nogle timer senere blev kvinden, der er 35 år og fra lokalområdet, anholdt og sigtet for bedrageri.

 

NÆSTVED: Hash ved vandtårn

I går klokken 11.43 fik politiet en anmeldelse om, at det så ud til, at der blev solgt narko ved vandtårnet på Østre Ringvej i Næstved. En politipatrulje kørte til stedet, og her traf de en 42-årig mand med ukendt adresse, som var i besiddelse af hash. Han blev derfor sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

 

SAKSKØBING OG NYKØBING F.: Lastbil ramte bro – to gange

Klokken 14.41 torsdag eftermiddag lød højdealarmen ved Guldborgsundtunnellen. Det var en udenlandsk lastbil med en gravemaskine, der havde ramt en bro, der går over Sydmotorvejen kort inden tunnelen under Guldborgsund. Når alarmen udløses, betyder det, at bommene ved tunnelen går ned, og trafikken standses, indtil der er overblik over situationen. Det blev der ikke længe efter, hvor lastbilen blev vendt rundt og afvist at køre gennem tunnelen. Chaufføren blev sigtet efter færdselsloven, og han og ejeren fik en bøde for forseelsen. Men lastbilchaufføren havde åbenbart ikke lært noget af denne oplevelse, for klokken 18.41 var den gal igen – denne gang i Nykøbing F. ved Brovejen, hvor han forsøgte at køre over broen med det resultat, at gravemaskinens arm ramte togbanen. Derfor blev han igen udstyret med en sigtelse for overtrædelse af færdselsloven – ligesom han og ejeren igen fik en bøde. Denne gang blev lastbilen fulgt til en rasteplads og chaufføren, der blev anholdt, blev kørt til politistationen i Vordingborg, hvor han betalte bøden.     

 

NØRRE ALSLEV: Kørte bil gennem have

En beboer i et hus på Egensevej ved Nørre Alslev hørte i går eftermiddags pludselige et højt brag. Det viste sig, at det havde været en bil igennem hans have, og både hæk, skraldespande og husmuren var blevet påkørt. Der lå både skærme og sidespejl fra bilen, som dog ikke umiddelbart var at se nogen steder. Men ved en nærmere eftersøgning i nærområdet fandt politiet lidt senere frem til en kvinde, som havde en bil med skrammer, der matchede ulykken i haven. Hun erkendte da også at have ført bilen, og hun blev derfor sigtet efter færdselsloven.

 

TO ULOVLIGE KNALLERTER

Torsdag klokken 20.44 standsede politiet en 26-årig mand fra Guldborg, som kom kørende på knallert ad Stubbekøbingvej ved Nørre Alslev. Knallerten blev testet på et rullefelt, hvor det viste sig, at den kunne køre hurtigere end tilladt. Den 16-årige blev herefter sigtet for at køre på en ulovlig knallert.

Klokken 21.35 var det en 15-årig dreng, der blev standset på knallert på Østre Boulevard i Nakskov, hvor han kom kørende på knallert, men uden styrthjelm. Den 15-årige havde ikke knallertkørekort og blev sigtet for kørsel uden førerret og for at køre uden styrthjelm. Hans knallert blev taget med til undersøgelse for, om den er konstruktivt ændret.

 

TAPPERNØJE: Spritbilist med stjålet traktor på ladet

Politiet standsede fredag klokken 0.35 en bilist på rastepladsen ved Tappernøje på Sydmotorvejen. Det var en 35-årig mand fra Gørlev, og en alkometertest viste, at han havde en promille, der var højere end tilladt. Desuden var han frakendt kørekortet. På ladet af den bil, han kørte i, stod en traktor, som viste sig at være stjålet kort forinden fra en byggeplads i Skottemarke ved Holeby, og politibetjentene fandt også nogle udenlandske nummerplader i bilen, hvoraf den ene hørte til en bil, der var stjålet i Karlslunde. Den 35-årige blev anholdt og sigtet for en stribe forhold. Ejeren af ladbilen – en 32-årig mand fra Søllested – blev sigtet for at have overladt sin bil til en person, der ikke har noget kørekort.

 

KORSØR: 21-årig sigtet for brandstiftelse

Tidligt lillejuleaften udbrændte et kolonihavehus på Godhåbstien i Korsør, og torsdag henvendte en 21-årig mand sig til politiet og indrømmede, at det var ham, der havde sat ild på huset. Den 21-årige blev sigtet for brandstiftelse, og samtidig blev han også sigtet for at have begået et indbrud i en lejlighed på Halsskovvej juleaften, hvor der blev stjålet to playstations.

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Eskilstrup Åparken Torsdag klokken 18.15 Ikke gjort op om der er stjålet noget
Rødby Egeparken Fredag klokken 15.00 – torsdag klokken 15.30 Smykker

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Mogenstrup Præstø Landevej Torsdag klokken 12.54-14.30 ATK 775 1 60 km/t 70 km/t -
Næstved Vordingborgvej, Stenstrup Torsdag klokken 9.46-11.48 ATK 308 7 70 km/t 90 km/t -
Nørre Alslev Nykøbingvej Torsdag klokken 14.15-19.50 ATK 1084 80 50 km/t 77 km/t Syv klip
Præstø Jungshovedvej Torsdag klokken 17.06-23.06 ATK 493 46 60 km/t 90 km/t Fem klip
Sorø Kalundborgvej Torsdag klokken 17.23-21.50 ATK 352 26 60 km/t 116 km/t Tre klip og en betinget frakendelse

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Bogø By Grønsundvej Torsdag klokken 19.30-20.25 Ingen sager
Lollakd Komune - Torsdag klokken 13.37-14.35 En trafikant blev indkaldt til syn på grund af støj
Lolland Kommune - Torsdag klokken 9.07-12.29 Ni køretøjer blev standset og kontrolleret, og i et af dem var der en person, som var eftersøgt til fogedretten. Han blev anholdt og kørt i retten
Nykøbing Brovejen og Cementen Torsdag klokken 22.45-0.15 To blev standset og sigtet for at køre for hurtigt: en står til et klip i kørekortet, mens den anden får en betinget af frakendelse. En blev sigtet for fejl og mangler ved køretøjet
Nykøbing Gedser Landevej Torsdag klokken 21.10-22.40 En blev sigtet for ikke at have monteret den forreste nummerplade på bilen og tre blev målt til at køre for hurtigt. Alle tre står til et klip i kørekortet, og den hurtigste blev målt til at køre 97 km/t, hvor den højst tilladte hastighed er 70 km/t
Nykøbing Nr. Boulevard Torsdag klokken 7.55-8.25 Bestilt færdselskontrol: En knallertkører blev sigtet for ikke at have præmiekvitteringen med
Rødbyhavn - Torsdag klokken 18.00-18.30 Fem køretøjer blev standset og kontrolleret: Ingen sager
Sakskøbing Sydmotorvejen Torsdag klokken 9.10-11.30 En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen
Stege - Torsdag klokken 18.50-19.40 En blev sigtet for at køre med en mindreårig bag på knallerten, og der blev inddraget et sæt nummerplader på grund af manglende syn
Vordingborg Sydmotorvejen Torsdag klokken 13.00-13.45 Ingen sager

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Slagelse Sorøvej Torsdag klokken 14.23 31-årig mand fra Slagelse Narkokørsel
Tappernøje Sydmotorvejen Fredag klokken 0.35 35-årig mand fra Gørlev Spirituskørsel, kørsel i frakendelsestiden, tyveri af bilen og nummerplader, og ejeren af bilen blev sigtet for at overlade den til en person uden kørekort

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi