Nyt fra Tappernøje i politiets døgnrapport

Profilbillede

Tappernøje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

RØDBYHAVN: Rejste ind med totenschläger og strømpistol

En 62-årig mand forsøgte torsdag klokken 11.30 at rejse ind i landet i Rødbyhavn med en totenschläger og en strømpistol i bilen. Han blev imidlertid vinket ind til siden af tolderne, der fandt de to våben. Den 62-årige blev sigtet for overtrædelse af våbenloven.

 

VORDINGBORG: Havde kokain i bilen

Ved en rutinemæssig kontrol på Bryggervangen i Vordingborg klokken 15.15 torsdag fandt politiet noget kokain gemt i en bil. Bilens fører, en 24-årig mand, blev sigtet for narkosalg.

 

NÆSTVED: Kvinde kørte bil med amfetamin i blodet

En borger kontaktede politiet fordi hun torsdag klokken 16.33 kørte efter en slingrende bil. Anmelderen ringede til politiet og fulgte samtidig efter bilen til en adresse i Næstved, hvor føreren, en 25-årig kvinde fra Næstved, blev anholdt og sigtet for narkokørsel.

 

NYKØBING FALSTER: Kontaktede indsat

Torsdag klokken 20.54 blev tre mænd anholdt og sigtet for at have ulovlig kontakt med indsatte. De tre mænd var kørt til Nykøbing Falster Arrest, hvor de kravlede op på taget af nabobygningen og førte en råbende samtale med én af de indsatte.

 

NYKØBING FALSTER: Ville ikke opgive sit navn

En 52-årig mand fra Nykøbing Falster blev torsdag aften bortvist fra en restaurant på Skovboulevarden, fordi han ikke opførte sig ordentligt. Politiet blev tilkaldt, og da patruljen bad manden oplyse sit navn, nægtede han indædt. Men det skal man, når politiet spørger, så han blev anholdt og sigtet efter retsplejeloven og taget med til politistationen, hvor de fandt ud af, hvem han var.  

 

MARIBO: Hærværk mod 12 postkasser

Torsdag klokken 21.40 ringede et vidne til politiet og fortalte, at der gik mand rundt og slog og sparkede på 12 postkasser, der hang på en væg uden for et boligbyggeri på Engpibervej i Maribo. Kort efter var en patrulje på stedet, og en 22-årig mand fra Maribo blev anholdt og sigtet for hærværk.

 

NYSTED: 22-årig sigtet for graffiti

Torsdag klokken 22.30 blev en 22-årig mand anholdt og sigtet for at havde malet graffiti på et telt, der var sat op i forbindelse med Døllefjelde-Musse markedet. Manden havde spraymaling på hænderne af samme farve som graffitien og flere spraydåser i sin taske. Han havde desuden 3,5 gram hash i lommen, så derfor blev han også sigtet efter lov om euforiserende stoffer.  

 

NÆSTVED: Tyv igen på færde

En 31-årig mand fra Næstved forsøgte fredag klokken 09.42 at begå indbrud i et vaskerum på Kildemarksvej i Næstved, men han blev opdaget og tilbageholdt af nogle vidner på stedet. Politiet blev tilkaldt, og den 31-årige blev sigtet for forsøg på indbrud.

 

RØDBYHAVN: Kæmpe overlæs på bil

En 35-årig udenlandsk mand blev fredag klokken 10.05 standset af politiet udlændingekontrolafdeling. Manden havde været i Danmark for at hente en varebil. Da han ville køre ud af landet igen, viste en kontrolvejning, at bilen var læsset med 840 kilo mere end den måtte. Manden fik en bøde for at køre med overlæs og måtte læsse de 840 kilo af, inden han igen kunne køre lovligt videre.

 

VORDNGBORG: Kørte med hash i blodet og havde mere i bilen

En 23-årig mand fra Vordingborg blev fredag klokken 17.10 standset af politiet, da han kom kørende i bil ad Vognmandsmarken i Vordingborg. En narkometertest viste, at manden havde euforiserende stoffer i blodet. I forbindelse med ransagning af bilen fandt politiet en æske med små ti gram hash. Manden blev derfor sigtet for narkokørsel og efter lov om euforiserende stoffer.

 

NYSTED: Sigtet for manddrab

I forbindelse med en konflikt mellem to mænd fredag aften på parkeringsarealet ved Døllefjelde-Musse markedet blev en mand ramt af et knivstik. Manden blev overført til Rigshospitalet i kritisk tilstand og døde senere af sine kvæstelser. Den formodede gerningsmand blev efterlyst i medierne, og søndag aften meldte han sig selv og blev anholdt, sigtet for manddrab. Han fremstilles i grundlovsforhør ved retten i Nykøbing F. i dag. Der bliver begæret lukkede døre af hensyn til efterforskningen.

 

SLAGELSE: Ældre mand slog 61-årig med sin stok

I forbindelse med en uoverensstemmelse mellem to mænd fredag klokken 18.57 i Slagelseområdet tildelte en 83-årig mand en 61-årig mand adskillige slag på armen og i hovedet med sin stok. Politiet blev tilkaldt og den 83-årige blev anholdt og sigtet for kvalificeret vold.

 

NYSTED: To sigtet efter ordensbekendtgørelsen

I lørdags klokken 20.35 gik to betjente rundt på Døllefjelde-Mussemarkedet ved Nysted for at holde øje med, at alt gik roligt for sig. På et tidspunkt gik en mand meget tæt på de to betjente og pustede røg i ansigtet på dem. Han blev bedt om at gå lidt væk, men det gjorde han ikke og råbte i stedet ukvemsord efter patruljen. Derfor blev han kortvarigt anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen. Det blev hans kæreste meget oprørt over, og hun råbte også grimme ting efter patruljen ligesom hun også gik meget tæt på betjentene. Så det endte med, at hun også blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen. Det drejer sig om en 24-årig mand fra Otterup og en 26-årig kvinde fra Hårlev.

 

NÆSTVED: 16-årig spyttede

En 16-årig dreng fra Ringsted kunne sent lørdag aften ikke finde ud af at opføre sig ordentligt, da han ville ind på et diskotek på Grønnegade i Næstved, for tilsyneladende helt umotiveret spyttede han på to dørmænd på stedet. Politiet blev tilkaldt og den 16-årige blev sigtet for vold. Kort efter var der en 17-årig ung mand, der heller ikke kunne finde ud af at opføre sig pænt, for han optrådte provokerende og råbte ukvemsord efter betjentene på stedet. Han blev derfor anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

 

NYSTED: Havde kokain i lommen

I forbindelse med en almindelig patruljering på Døllefjelde-Mussemarkedet blev en 27-årig mand fra Nakskov sigtet efter lov om euforiserende stoffer, da han havde kokain på sig.  

 

SLAGELSE: Blev slået i hovedet

På Fisketorvet i Slagelse blev en mand natten til søndag klokken 2.33 slået med knytnæve i hovedet af en anden mand. En politipatrulje var lige i nærheden, og ca. 10 minutter senere var en 30-årig mand fra byen anholdt og sigtet for overfaldet.

 

NÆSTVED: I stjålen bil med tyvekoster

Politiet standsede natten til søndag en 48-årig mand fra Søborg, da han kom kørende i bil ved Havnen i Næstved. Det viste sig, at han virkede noget påvirket, og derfor blev han anholdt og sigtet efter lov om euforiserende stoffer. Samtidig fandt betjentene ud af, at bilen, han kørte i, var stjålet. I bilen fandt betjentene bl.a. en taske med en telefon og en pung, som den 48-årige ikke lige kunne forklare, hvor kom fra. Det viste sig, at tingene stammede fra et indbrud i Næstved, han netop havde begået. Derfor blev den 48-årige sigtet for indbrud og for biltyveri.

 

STENSVED: Stjal deodorant til 18 kroner

Politiet blev søndag klokken 15.48 kaldt til en dagligvarebutik på Vordingborgvej i Stensved, hvor personalet tilbageholdt en mand, der var mistænkt for butikstyveri. Det var en 33-årig udenlandsk mand, og selv om man næppe kan tale om et massivt tyveri, viste det sig, han havde nappet en deodorant til en værdi af 18 kroner, som han ikke betalte for, da han gik gennem kassen. Den 33-årige blev anholdt klokken 16.35 og taget med til politistationen, hvor han blev afhørt med tolk, inden han blev løsladt igen klokken 18.05.

 

DIANALUND: Sigtet for tyveri af værdiskab

Søndag klokken 23.30 fik politiet en anmeldelse fra en borger, der havde fundet et værdiskab, som kort forinden var smidt i en have i Dianalund af to personer. Politiet kørte til stedet, og mens betjentene talte med et vidne, kom en mand kørende forbi på et elløbehjul – uden at bruge hjelm. Han blev genkendt som den ene af dem, der havde haft med værdiskabet af gøre, og han blev derfor løbet op og anholdt. Det var en 29-årig mand fra lokalområdet, som indrømmede, han havde stjålet løbehjulet, og derfor blev i første omgang sigtet for tyveri af løbehjulet og for at køre på det uden styrthjelm. Han blev anholdt klokken 1.35 og sigtet for indbrud, hvor værdiskabet blev stjålet, men det er endnu ikke fastlagt, hvor indbruddet er sket.

 

FJENNESLEV: Anholdt efter husfredskrænkelse

Mandag klokken 1.54 fik politiet en anmeldelse om, at en uvedkommende mand prøvede at komme ind på en adresse i Fjenneslev. En politipatrulje rykkede ud og fandt efter lidt tid frem til den pågældende, der viste sig at være en 29-årig mand fra Hobro. Han kunne ikke helt forklare sig, og da han virkede påvirket af stoffer og ude af stand til at klare sig på egen hånd, blev han anholdt klokken 3.00 og taget med til politistationen. Den 29-årige blev sigtet for husfredskrænkelse.

 

                            

 

 

INDBRUD

Politiet har i weekenden modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Holeby Højbygårdvej Onsdag klokken 1.30 – torsdag klokken 9.30 En palle med laminatgulv, en lampe, dele til en varmepumpe, en girafsliber, en kabeltromle med 25 m kabel, en Soundboks, en mikrobølgeovn og en skruemaskine af mærket Falke
Korsør Halsskovvej Torsdag klokken 10.00-17.00 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Bakkemosevej, Jenstrup Onsdag klokken 23.50 – torsdag klokken 7.30 Havetraktor af ukendt mærke
Næstved Indre Vordingborgvej Lørdag klokken 12.00-13.30 To PH-lamper, smykker, en kuffert, en pung med kontanter og to store håndklæder
Næstved Skellet Søndag klokken 4.00 En iPhone og en pung med udenlandsk valuta
Præstø Jernbanevej Torsdag klokken 8.00-16.00 En PH-lampe, otte spisebordsstole, to hvilestole og en halskæde af guld
Ruds-Vedby Jernbanegade Fredag klokken 9.00-12.00 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse Agerhønevej Søndag klokken 3.00 En pung
Slagelse Hjorthøjvej Søndag klokken 2.12 Smykker
Slagelse Vestre Ringgade Lørdag klokken 14.00 – søndag klokken 10.00 En sort Mercedes E, årgang 2012, med registreringsnummer DD57786 og en sort Audi Q7 varebil, årgang 2007, med registreringsnummer BL23361

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i weekenden haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Fjenneslev Ringstedvej Fredag klokken 9.37-13.30 ATK 527 9 60 km/t 79 km/t -
Herlufmagle Helgesvej Torsdag klokken 14.35-16.50 ATK – bestilt færdselskontrol 157 9 40 km/t 62 km/t Et klip
Herlufmagle Spragelsevej, Spragelse Torsdag klokken 10.42-13.42 ATK 205 16 60 km/t 91 km/t Et klip
Kettinge Fuglsangvej Torsdag klokken 16.54-21.40 ATK 725 27 70 km/t 135 km/t To klip
Kettinge Fuglsangvej Fredag klokken 16.48-22.30 ATK 726 22 70 km/t 115 km/t Fem klip
Korsør Tårnborgvej Fredag klokken 7.04-8.55 ATK 195 2 50 km/t 73 km/t Et klip
Maribo Erikstrupvej Torsdag klokken 6.27-9.05 ATK 40 - - - -
Nakskov Maribovej Torsdag klokke 9.45-11.10 ATK 120 10 50 km/t 86 km/t Tre klip og en betinget frakendelse
Næstved Havnegade Lørdag klokken 19.11-22.11 ATK 573 17 50 km/t 73 km/t Et klip
Næstved Præstø Landevej Fredag klokken 17.06-22.00 ATK 219 46 50 km/t 81 km/t Tre klip
Næstved Ringstedgade Lørdag klokken 15.17-18.47 ATK 854 101 50 km/t 76 km/t Otte klip
Næstved Slagelsevej Søndag klokken 15.19-18.19 ATK 399 66 50 km/t 74 km/t Fem klip
Næstved Vordingborgvej Fredag klokken 15.17-16.37 ATK 221 3 60 km/t 94 km/t Et klip
Sakskøbing Engestoftevej, Slemminge Torsdag klokken 20.04-2.00 ATK 256 73 50 km/t 94 km/t 23 klip og 2 betingede frakendelser
Sakskøbing Engestoftevej, Slemminge Lørdag klokken 19.02-1.00 ATK 387 122 50 km/t 100 km/t 38 klip og tre betingede frakendelser
Slagelse Sdr. Ringgade Torsdag klokken 6.42-13.25 ATK 1943 5 60 km/t 79 km/t -
Slagelse Sdr. Ringgade Fredag klokken 11.05-13.15 ATK 568 1 60 km/t 73 km/t -
Sorø Vestmotorvejen Torsdag klokken 14.09-19.30 ATK 6866 13 130 km/t 160 km/t -
Sorø Vestmotorvejen Fredag klokken 6.50-10.30 ATK 3554 27 130 km/t 165 km/t En betinget frakendelse
Tornemark Hovedgaden Søndag klokken 19.10-21.45 ATK 82 30 40 km/t 62 km/t Fire klip
Øster-Ulslev Holebyvej Fredag klokken 19.57-2.00 ATK 298 49 50 km/t 77 km/t 12 klip
Øster-Ulslev Holebyvej Søndag klokken 14.00-20.00 ATK 558 62 50 km/t 92 km/t 13 klip

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I weekenden har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Nykøbing Brovejen Torsdag klokken 16.20-17.30 En blev sigtet for ikke at have spændt sikkerhedsselen og en for at køre på knallert uden styrthjelm
Nysted Sakskøbingvej Torsdag klokken 19.45-20.30 Ingen sager
Nysted Sakskøbingvej Fredag klokken 0.25-0.57 Ingen sager
Sakskøbing Nystedvej Torsdag klokken 21.43-22.43 Ingen sager
Sakskøbing Nystedvej Torsdag klokken 23.35-0.19 To blev sigtet for at køre så hurtigt, at de står til et klip. Den højeste hastighed blev målt til 118 km/t
Sakskøbing Sakskøbingvej Torsdag klokken 17.45-1845 En blev sigtet for at køre uden sikkerhedsselen og en for at køre på en ulovlig knallert
Sakskøbing Sakskøbingvej Fredag klokken 21.30-22.55 Ingen sager
Sakskøbing Sydmotorvejen Torsdag klokken 18.45-19.30 To blev sigtet for at køre for hurtigt og en for at bruge håndholdt mobil under kørslen
Øster-Ulslev Holebyvej Torsdag klokken 22.48-23.18 Ingen sager

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I weekenden har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Gedser Indrejsefeltet Torsdag klokken 20.00 26-årig udenlandsk mand Narkokørsel
Gedser Indrejsefeltet Torsdag klokken 20.00 26-årig udenlandsk mand Narkokørsel
Gedser Indrejsefeltet Fredag klokken 22.55 30-årig mand fra København Narkokørsel, og da der blev fundet to knive i bilen, blev den 30-årige også sigtet for overtrædelse af knivloven
Holeby Maribovej Lørdag klokken1 .50 24-årig mand fra Nysted Spirituskørsel
Lundby Præstø Landevej Søndag klokken 22.51 26-årig mand fra København Spirituskørsel
Maribo Vestre Landevej Lørdag klokken 3.35 27-årig mand fra Nakskov Narkokørsel
Næstved Havnegade Søndag klokken 3.55 48-årig mand fra Søborg Narkokørsel
Næstved Parkvej Torsdag klokken 16.33 25-årig kvinde fra Næstved Narkokørsel
Næstved Slagkildevej Søndag klokken 17.49 33-årgi mand fra Tappernøje Spirituskørsel
Præstø Næstvedvej Lørdag klokken 17.35 48-årig mand fra Korsør Spirituskørsel
Rødby Vibelunden Lørdag klokken 23.19 49-årig mand fra Rødby Spirituskørsel på knallert
Rønnede Industrivej Lørdag klokken 21.23 27-årig mand fra Rønnede Spiritus- og narkokørsel og kørsel uden førerret
Slagelse Vestmotorvejen Søndag klokken 18.50 40-årig mand fra Mørkøv Narkokørsel. Den 40-årige havde 6,4 gram kokain på sig og blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer
Sorø Slagelsevej Lørdag klokken 22.30 18-årig kvinde fra Slagelse Narkokørsel og kørsel uden førerret
Stensved Vordingborgvej Lørdag klokken 8.40 35-årig mand fra Køge Narkokørsel. Den 35-årige havde 1,8 gram hash og 2,7 gram skunk på sig, så han blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer
Vordingborg Bryggervangen Torsdag klokken 15.15 24-årig mand uden fast bopæl Narkokørsel
Vordingborg Vognmandsmarken Fredag klokken 16.53 23-årig mand fra Vordingborg Narkokørsel

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi