Nyt fra Tappernøje i politiets døgnrapport

Profilbillede

Tappernøje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

STENLILLE: Anholdt efter politiaktion

En mand blev tirsdag morgen klokken 4.00 anholdt på en adresse i Stenlille. Forud var gået et længere forløb, hvor han siden mandag morgen havde været i løbende kontakt med politiet, som var på stedet, efter at han havde truet med at gøre skade på sig selv. Ingen kom til skade ved aktionen, der strakte sig over hele mandagen, og den anholdte – som var psykisk ude af balance – blev efterfølgende kørt til behandling på sygehuset.

 

SORØ: Butikstyve stjal kød

Mandag klokken 21.31 fik politiet en anmeldelse om, at to mænd blev tilbageholdt af en politibetjent, der i sin fritid var på indkøb i en dagligvarebutik på Apotekervej i Sorø. Her havde betjenten bemærket de to mænd, der dækkede for hinanden og havde lagt varer ned i en taske, men de betalte ikke for varerne, da de gik gennem kassen. Det var en 38-årig og en 37-årig mand fra Nysted, og der var stjålne kødvarer for over 1.000 kroner i tasken. Den 38-årige blev anholdt klokken 21.20 og afhørt på politistationen i Slagelse. Begge mænd er sigtet for butikstyveri, og den 38-årige, der er fra udlandet, er fortsat anholdt, mens politiet undersøger hans forhold nærmere.

 

NÆSTVED: 44-årig skabte uro

Politiet fik mandag klokken 22.32 en anmeldelse om, at en mand havde haft et verbalt sammenstød med en nabo på Karrebækvej, og at naboen havde været meget truende og konfronterende. Det var en 44-årig kvinde, som imidlertid ikke var til sinds at åbne døren for politiet, som måtte tilkalde en låsesmed for at komme ind. Kvinden var meget opfarende, og for at få ro på stedet blev hun anholdt klokken 23.45 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den 44-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor hun tilbragte natten, inden til hun blev løsladt igen klokken 6.00.

 

GEDSER: Varetægtsfængslet efter fund af stoffer

En 27-årig mand blev mandag fremstillet i grundlovsforhør i retten i Næstved og efterfølgende varetægtsfængslet frem til den 20. juni. Han blev anholdt natten til mandag i Gedser, efter at politiet ved en indrejsekontrol havde fundet 50,8 gram amfetamin, som den 27-årige forsøgte at smide fra sig. Ved anholdelsen forsøgte han også at stikke af, men blev skarpt forfulgt af to politikadetter, der løb ham op igen og fik ham forsynet med håndjern og ført tilbage ti politistationen. Den 27-årige er sigtet for salg af narkotika og for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om at flygte.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Faxe Kissendrupvej I ugen op til mandag klokken 18.30 Ikke gjort op om der er stjålet noget
Mogenstrup Ryttervænget Tirsdag klokken 0.30 Dankort, guldsmykker og kontanter
Næstved Odensevej Søndag klokken 18.30 – mandag klokken 13.14 Ikke gjort op hvad der er stjålet

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Ringstedvej Mandag klokken 9.24-13.25 ATK 613 8 80 km/t 102 km/t -
Korsør Skovvej Mandag klokken 13.28-19.22 ATK 1304 12 50 km/t 79 km/t Tre klip
Tappernøje Hovedvejen Mandag klokken 5.39-8.39 ATK 324 14 50 km/t 70 km/t Et klip
Tappernøje Strandvejen Mandag klokken 9.10-11.55 ATK 132 7 50 km/t 75 km/t To klip

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Guldborgsund Kommune - Mandag klokken 15.00-17.00 To blev sigtet for at køre for hurtigt, en for at bruge håndholdt mobil under kørslen og en for kørsel i frakendelsestiden
Næstved - Mandag klokken 10.30-12.00 Ingen sager
Slagelse - Mandag klokken 12.00-14.00 Ingen sager

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset en enkelt spritbilist:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Rødbyhavn Indrejsefeltet Mandag klokken 4.45 41-årig udenlandsk mand Spirituskørsel. Den 41-årige havde otte gram skunk på sig og blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. På grund af promillens størrelse blev den 41-åriges bil beslaglagt på stedet

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Flere artikler