Pædagog søges til ungdomsgruppen Birken hos Marjatta - Skab relationer og styrk udviklingen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Marjatta søger pædagog til sjov og alvor

til ungdomsgruppen Birken

Vi har en fast stilling ledig på 32 timer og derudover søges timelønnede afløsere!

Har du et hjerte, der banker varmt for mennesker med udviklingshæmning og formår du at se potentiale og få beboerne til at blomstre?

tilbyder vi dig at blive en del af Birken, som er en af Skolehjemmets 5 ungdomsgrupper. Her arbejdes helsepædagogisk ud fra Rudolf Steiners menneskebillede og Marjattas værdigrundlag med relation, nærvær, jeg-støttende samtaler og de unges udvikling for øje.

Gruppen rummer pt. 11 unge i alderen 14 til 22 år med udviklingshæmning og med mange individuelle behov i hverdagen. Desuden er der 16 kollegaer, som sammen dækker et skema med skiftende arbejdstider. Dit skema vil være en blanding af dag-, aften og rådighedsvagter, der dækker både hverdag, weekend og ferier. Du vil blive en del af en rytmisk struktureret hverdag, fyldt med humor, aktiviteter, omsorg og praktiske gøremål, hvor vi vægter kreative, kulturelle, ungdomsudviklende oplevelser sammen med beboerne. Du får et tæt samarbejde med dygtige kollegaer i Birken og resten af Skolehjemmet.

Vi mangler bare dig - et voksent menneske med pædagogisk uddannelse og erfaring i det pædagogiske felt!

Vi søger dig,

Fordi du er god til at sætte dig selv i spil, når du skal lave en relation til de unge mennesker. Så finder de tryghed i dig og i den ramme, som sættes sammen med dem, så deres hverdag gøres genkendelig og overskuelig. Denne tryghed er både vigtig, når situationerne er sjove og lette, og når der er frustration i farvandet, fordi en situation ikke forstås.

Fordi du har en god og passende humor, som kan være medvirkende til, at de unge oplever dagen med en stemning, der gør, at de har lysten til at være med. Du vil skulle kunne støtte den unge i at smøre madpakker, dække bord, sortere vasketøj og guide i badning i den samme arbejdsgang, så længe du holder et godt overblik og ikke slås ud af, at have mange bolde i luften.

Fordi du både kan opleve stor begejstring over at skulle støtte en beboer i at øge sin selvstændighed i at tage et bad eller bare at komme ud fra dynen når dagens start er lidt svær, og også når vedkommende skal støttes i at tage til Parken for at se sin første fodboldkamp live.

Fordi du ønsker at være i en selvudvikling og dygtiggøre dig i det pædagogiske arbejde ved hjælp af daglig sparring med kollegaer, personalemøder og kurser hen over året og være nysgerrig på, hvordan du selv bliver mere skarp i dine observationer, da du er dit eget pædagogiske redskab. Og at du gennem dette er en medspiller i et konstruktivt arbejdsfællesskab, hvor vi skal spille hinanden gode og ønsker at søge det gode arbejdsmiljø.

Yderligere oplysninger: Du er meget velkommen til at kontakte Birken for yderligere oplysninger på tlf. 5651 7853.

Løn- og ansættelsesvilkår: i henhold til gældende overenskomst samt lokalt indgåede forhåndsaftaler.

Ansøgningsfrist: Din skriftlige ansøgning bedes uploadet via vores hjemmeside senest 7. juni 2024. Samtalerne afholdes snarest derefter.

Vi gør opmærksom på, at der ved ansættelse indhentes relevante straffeattester, samt at der efter aftale kan indhentes referencer.

Du kan læse mere om Marjatta på vores hjemmeside www.marjatta.dk.

Tæt på skov, fjord og strand på Sydsjælland og Stevns ligger Marjatta. Marjatta bygger sit virke på Rudolf Steiners menneskesyn og den antroposofiske filosofi. Marjatta huser 250 børn, unge og voksne borgere, rundt omkring på mangfoldige bosteder og værksteder. Vi har omkring 600 medarbejdere. Vi lægger vægt på, at beboerne skal møde omsorgsfulde og fagligt dygtige medarbejdere, der på en kærlig måde kan understøtte hver enkelt borgers trivsel og udvikling samt fremme hans/hendes livskvalitet.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Næstved Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Marjatta, Strandvejen, 4733 Tappernøje

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055609

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet