Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Nyt fra Tappernøje - onsdag den 26. august

Tappernøje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

HASLEV: Hærværk

Politiet fik tirsdag klokken 08.42 en anmeldelse fra en kvinde i Haslev, der havde opdaget, at alle fire dæk på hendes bil var flade. Ventilerne var fjernet, og luften var lukket ud. Kvinden kendte gerningsmanden på forhånd, og en 32-årig mand fra det nordlige Lolland blev kort efter sigtet for hærværk. 

 

TAPPERNØJE: Skunkvæksthus

Politiet ransagede tirsdag klokken 08.51 en ejendom ved Tappernøje, hvor der viste sig at være et skunkvæksthus. Der blev blandt andet fundet et større antal planter, varmelamper m.m. En 23-årig mand fra udlandet blev anholdt klokken 09.32 og sigtet salg af stoffer. Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør torsdag morgen.

 

NØRREBALLE: Bil beslaglagt

En patrulje bemærkede tirsdag klokken 09.40 en bil, der kom kørende på Vestre Landevej i Nørreballe. Den blev standset, og det viste sig, at føreren – som var en 22-årig mand fra Præstø – havde et kørselsforbud. Han blev derfor sigtet for at køre uden førerret. Da det samtidig ikke var første gang, at han var blevet taget i at køre uden førerret, valgte politiet desuden at beslaglægge den bil, han kørte i.

 

DIANALUND: 21-årig sigtet for at sælge stoffer

En politipatrulje kørte tirsdag klokken 19.31 ved Dianalund Centret i Dianalund, og her fangede en ung mand betjentenes opmærksomhed. Det var en 21-årig mand fra Stenlille, og da han blev kontaktet, viste det sig, han havde 14 små poser med 1,3 gram skunk i hver. Han blev anholdt klokken 19.32 og sigtet for salg af stoffer, og da betjentene bagefter undersøgte hans bopæl, blev der fundet flere tomme lynlåsposer, en digitalvægt og en velpasset hampplante, som blev beslaglagt og destrueret.

Den 21-årige blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 21.30.

 

NÆSTVED: Motorcyklist ramte rådyr

Tirsdag klokken 20.35 fik politiet kaldt til Vestre Ringvej ved Næstved, hvor der var sket et færdselsuheld. En 45-årig mand fra Næstved var på vej nordpå på sin motorcykel, da en rådyr sprang ud foran ham og blev ramt. Rådyret blev slået ihjel, og den 45-årige væltede. Vestre Ringvej var spærret, mens redningspersonalet og politiets bilinspektør undersøgte uheldsstedet. Den 45-råige blev efterfølgende fløjet til rigshospitalet til behandling.

 

RØDBYHAVN: Fandt ulovlige stoffer

Tirsdag aften fik politiet en anmeldelse om, at en udenlandsk bil havde skiftet nummerplader undervejs på sin færd ad Sydmotorvejen. I Rødbyhavn blev bilen tjekket med assistance fra Toldstyrelsen, og det viste sig, at det var et helt legalt forhold. Men der var en 24-årig og en 36-årig udenlandsk mand i bilen, og de havde 94,1 gram hash, en joint og noget ulovligt væksthormon med i bagagen. Derfor blev de sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og lov om visse dopingmidler. De blev begge afhørt, og fik hver en bøde på 5.000 kroner, inden de rejste videre.

 

NAKSKOV: Uden førerret i stjålet bil

En patrulje standsede onsdag klokken 00.45 en bil, der kom kørende på Højrebyvej i Nakskov. Bag rattet sad en 20-årig mand, der var uden fast adresse. Han havde fået frakendt sit kørekort, og bilen viste sig desuden at være stjålet fra en bekendt. Den var hverken indregistreret eller forsikret korrekt, og nummerpladerne var nogen, manden selv havde sat på. Han blev derfor sigtet for både forkert brug af nummerplader, manglende registrering, manglende forsikring og kørsel uden førerret.

 

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Haslev Rundinsvej Hus Tirsdag klokken 1.30-2.00 Smykker og kontanter
Korsør Perlestien Hus Tirsdag klokken 13.00-16.00 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse Gimlingevej, Flakkebjerg Hus Mandag klokken 5.36 En bærbar pc af ukendt mærke

 

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Vordingborgvej over for Dyrskuepladsen Tirsdag klokken 16.33-21.30 ATK 1416 18 60 km/t 81 km/t -
Slagelse Bildsøvej, Næsby Tirsdag klokken 12.44-14.00 ATK – bestilt færdselskontrol 136 5 80 km/t 117 km/t Et klip
Slagelse Kongsmarkvej Tirsdag klokken 14.30-16.00 ATK – bestilt færdselskontrol 67 6 40 km/t 60 km/t Et klip
Slagelse Sdr. Ringgade Tirsdag klokken 13.39-17.55 ATK 1415 2 60 km/t 76 km/t -
Slagelse Vestre Ringgade, der er en skolevej Tirsdag klokken 11.55-13.23 ATK 353 3 50 km/t 69 km/t Et klip

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset en enkelt påvirket trafikant:

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Holeby Sydmotorvejen Tirsdag klokken 22.25 36-årig udenlandsk mand Narkokørsel

 

 

Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Flere artikler