Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Tappernøje - onsdag den 31. marts

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Tappernøje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

FENSMARK: Sigtet for spritkørsel efter færdselsuheld

Tirsdag klokken 13.52 skete et færdselsuheld på Næstvedvej i Fensmark. En bil med tre personer ramte en anden bil, der holdt parkeret, og efter en kort ordveksling forlod de tre personer stedet til fods og efterlod bilen, der ikke kunne køre. En politipatrulje mødte kort efter de tre personer i Fensmark. Det var en 18-årig mand fra Fensmark, en 18-årig mand fra Næstved og en 14-årig pige fra Vordingborg. Den 18-årige fra Fensmark indrømmede, at han havde været fører af ulykkesbilen på trods af, at han ikke havde noget kørekort. En narkometertest gav udslag for kokain og cannabis, og den 18-årige blev herefter anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand og kørsel uden førerret. Da ejeren af bilen ikke havde givet tilladelse til, at den 18-årige tog den, blev han også sigtet for brugstyveri. Efter der var taget en blodprøve på Næstved sygehus, blev den 18-årige løsladt igen klokken 14.44.

 

RØDBYHAVN: Sigtet for ikke at overholde selvisolation

Politiet udlændingekontrolafdeling tjekkede tirsdag klokken 16.00 en bil, der netop var kommet i land fra færgen i Rødbyhavn. Der var to mænd i bilen, og den ene var indrejst dagen før, hvor han var blevet vejledt om, at han skulle gå i selvisolation. Det var en 20-årig mand fra Vallensbæk Strand, og da han ikke havde overholdt kravet om selvisolation, blev han sigtet for overtrædelse af sundhedsloven.

 

SLAGELSE: 31-årig råbte op og sparkede til skraldespande

Politiet fik tirsdag klokken 20.00 en anmeldelse om, at der gik en højtråbende og vred mand i Slagelse, og at han blandt andet havde råbte nogle børn. Politiet fandt frem til en 31-årig mand fra byen, der nu gik på Ndr. Ringgade og var tydeligt ophidset. Han havde blandt andet råbt op, sparket til skraldespande og kastet med skilte, og derfor blev han sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

 

NYKØBING: Narkobilist anholdt på terrasse

Onsdag klokken 2.48 kørte en politipatrulje på Gedser Landevej, da betjentene besluttede sig til at lave et rutinetjek af en bil. Bilisten var dog tilsyneladende ikke indstillet på at standse, og selv om betjentene brugte både horn og lygter, øgede han hastigheden og på sin tur gennem byen kørte han over for rødt flere gange, kørte mod færdselsretningen i en rundkørsel og på et tidspunkt tog han turen ud over golfbanen ved Kringelborg Alle. Kort efter fandt betjentene bilen, som stod på Kringelborg Alle, og samtidig anmeldte en kvinde, at der sad en ukendt mand på hendes terrasse. En politihund snusede sig frem til stedet, hvor den pågældende blev anholdt. Det var en 21-årig mand fra Stokkemarke, som virkede fuld. Derfor blev han anholdt klokken 3.09 og sigtet for spirituskørsel og for en længere stribe overtrædelser af færdselsloven. Da betjentene undersøgte hans bil, blev der også fundet en ulovlig kniv, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af knivloven. Efter der var taget en blodprøve af den 21-årige, blev han løsladt igen klokken 5.22.

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Nakskov Læsøvej Hus Søndag klokken 8.00 – tirsdag klokken 5.30 En projektor af ukendt mærke og to PH-lamper
Rødby Snedkervej Hus Tirsdag klokken 16.45-20.50 Ikke umiddelbart stjålet noget
Sakskøbing Lågebrovej Hus Mandag klokken 13.00 – tirsdag klokken 17.30 Ikke gjort op hvad der er stjålet

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Bråbyvej Tirsdag klokken 8.52-11.45 ATK 175 27 50 km/t 78 km/t Fem klip
Præstø Næbvej Tirsdag klokken 16.03-19.35 ATK 155 3 50 km/t 67 km/t -
Stege Katedralvej Tirsdag klokken 6.04-7.34 ATK – bestilt færdselskontrol 42 1 50 km/t 62 km/t -
Tappernøje Strandvejen Tirsdag klokken 11.42-17.22 ATK 575 120 50 km/t 81 km/t 15 klip og en betinget frakendelse til en fører af en lastbil, der blev målt til 81 km/t

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Rødby Havnevej Tirsdag klokken 17.20-19.15 12 køretøjer blev standset og kontrolleret: Seks blev sigtet for at køre så hurtigt, at de står til et klip i kørekortet, mens to risikerer en betinget frakendelse. En blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden, to for ikke at anvende det korrekte sikkerhedsudstyr til børn, to for overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen og en for manglende forsikring
Slagelse Smedegade ved Circle K Tirsdag klokken 10.35-11.05 To blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen, og den ene udløste en betinget frakendelse af kørekortet, da føreren havde klip i forvejen

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Horbelev Særslev Øster, Særslev Tirsdag klokken 14.50 55-årig mand fra Horbelev Spirituskørsel
Vordingborg Kalvehavevej Tirsdag klokken 23.01 61-årig kvinde fra Vordingborg Spirituskørsel
Nykøbing Gedser Landevej Onsdag klokken 2.48 21-årig mand fra Stokkemarke Narkokørsel og en stribe andre færdselslovsovertrædelser

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Flere artikler