Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Tappernøje - onsdag den 6. januar

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Tappernøje er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

HASTIGHEDSKONTROLLER

Som led i den landsdækkende indsats mod hastighedsovertrædelser, som gennemføres i denne uge, har flere patruljer været på gaden her i politikredsen for at kontrollere trafikken. Tirsdag udløste det en (alt for) lang række klip og betingede frakendelser. Der er i alt 26 trafikanter, der står til et klip efter tirsdagens målinger, og tre får en betinget frakendelse af kørekortet.

Kontrollerne fandt sted på Køgevej ved Faxe, hvor otte bilister mellem klokken 10.40 og 12.40 blev målt til at køre hurtigere end de tilladte 60 km/t, og de står alle til et klip i kørekortet. Fra 10.50-12.05 var der en kontrol på Ørslevvej ved Mern, hvor fire kørte et klip hjem i kørekortet, og også på Havnevej i Rødby var der mellem klokken 10.00 og 10.40 en færdselskontrol, hvor en fik et klip og tre står en betinget frakendelse.

Trafikken på Sydmotorvejen blev fulgt af en politipatrulje mellem klokken 6.00-12.00, og her blev en sigtet for at køre for tæt på den forankørende og en for at bruge håndholdt mobil under kørslen. Tre blev sigtet for at køre hurtigere end tilladt, og alle tre trådte så hårdt på speederen, at det giver et klip i kørekortet.

Også målebilerne fra den automatiske trafikkontrol understøttede indsatsen – på Ringstedvej i Fjenneslev, Vordingborgvej ved Haslev, Carl Medingsvej i Skælskør og på Hovedvejen ved Tappernøje. I Tappernøje var der ikke færre end 59 ud af 237, der blev målt til at køre hurtigere end de tilladte 60 km/t, og der er ni, der står til et klip.

Færdselskontrollerne fortsætter de kommende dage.

 

NØRRE ALSLEV: Sigtet for salg af ulovlige stoffer

Politiet ransagede mandag morgen en adresse på Nordfalster efter et tip om, at der kunne være ulovlige stoffer på stedet. Der blev fundet 28,8 gram ketamin, 0,2 gram amfetamin, 122 gram hash og nogle tørrede svampe. Den 28-årige mand, der bor på stedet, blev anholdt klokken 7.41 og sigtet for salg af stoffer, og han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 11.28.

 

FUGLEBJERG: Uden kørekort og uden bil – sigtet for narkokørsel

Tirsdag klokken 13.55 standsede politiet en bil til en rutinekontrol på Rejnstrupvej ved Fuglebjerg. Føreren var en 22-årig mand fra Fuglebjerg, som ikke havde nogen legitimation med sig. Det viste sig, at han ikke havde kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. En narkometertest gav udslag for amfetamin, og han blev derfor også sigtet for narkokørsel. Da han flere gange tidligere var blevet sigtet for kørsel uden førerret, blev bilen beslaglagt på stedet, og ejeren af bilen – en 24-årig kvinde fra Fuglebjerg – blev sigtet for at have overladt sin bil til en person uden kørekort.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Brinken Hus Tirsdag klokken 11.00 – 18.55 Smykker
Næstved Brinken Hus Tirsdag klokken 18.36 Kontanter, iPad, smykker og sølvtøj
Slagelse Smedegade Hus Mandag klokken 23.30 – tirsdag klokken 03.15 Pung, vodka, cigaretter og nøgler
Væggerløse Hasseløvej Landejendom 30/12 klokken 12.00 – tirsdag klokken 11.00 Pung med personlige papirer, kontanter og ur

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft en enkelt færdselskontrol:

 

By Vej Tidspunkt
Faxe Køgevej Tirsdag klokken 10.40 – 12.40

Otte bilister kørte så hurtigt, at det udløste et klip i kørekortet. Den hurtigste blev målt til at køre 93 km/t, selv om den højst tilladte hastighed er 60 km/t

 

Mern Ørslevvej Tirsdag klokken 10.50 – 12.05

Fire bilister kørte så hurtigt, at det udløste et klip i kørekortet. Hastighedsbegrænsningen er 50 km/t, og den højeste hastighed blev målt til 74 km/t

 

Rødby Havnevej Tirsdag klokken 10.00 – 10.40 En blev sigtet for at køre så hurtigt, at det udløste et klip i kørekortet, og tre blev sigtet for at køre så hurtigt, at det giver en betinget frakendelse af kørekortet.
Vordingborg Sydmotorvejen Tirsdag klokken 06.00 – 12.00 Fem sigtelser i alt, hvoraf tre var med klip: En blev sigtet for at køre for hurtigt i 130 km/t-zone, en blev målt i 110 km/t-zone og en i 90 km/t-zone. En blev sigtet for at bruge håndholdt mobiltelefon og en for at køre for tæt afstand på den forankørende

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Fjenneslev Ringstedvej Tirsdag klokken 05.28 – 11.45 ATK 713 5 60 km/t 81 km/t -
Haslev Vordingborgvej Tirsdag klokken 11.38 – 12.18 ATK 68 5 50 km/t 79 km/t 1 klip
Skælskør Carl Medingsvej Tirsdag klokken 10.16 – 12.00 ATK – bestilt færdselskontrol 139 - - - -
Tappernøje Hovedvejen Tirsdag klokken 15.04 – 17.15 ATK 237 59 60 km/t 95 km/t 9 klip

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Fuglebjerg Rejnstrupvej Tirsdag klokken 13.55 22-årig mand fra Fuglebjerg Narkokørsel, kørsel uden førerret og beslaglæggelse af køretøj

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Flere artikler